כיצד לשלוח הודעות דוא"ל ששוכרים אוהבים

הודעות דוא"ל שלא נבחנות מהשוכרים עולות לך זמן ומשאבים. קבל את המעורבות המגיעה לך עבור השעות שאתה מבלה בכתיבה, אישור ובניית קמפיינים בדוא"ל בעזרת שיטות עבודה מומלצות אלה הממוקדות בביצועים. ממבצעי שכירות ועד תזכורות למדיניות, טיפים אלה יבטיחו שלא תתעלם מההודעות שלך.

הערה: לפני שתלחץ על כפתור השליחה, ודא שיש לך הרשאה לשלוח לכל מי שנמצא ברשימה שלך. ידיעת תקנות CAN-SPAM תחסוך מכאב ראש עתידי, תלונות בדוא"ל וקנסות כבדים.

שורת הנושא שלך היא הרושם הראשוני האולטימטיבי.
קח את הזמן ליצור שורות נושא אסטרטגיות וכותרות ראשונות (טקסט סיכום העוקב אחר שורת הנושא כמעין תצוגה מקדימה בתיבות דואר נכנס) המושכות תשומת לב או משכנעות. תעודד את הקוראים שלך לפתוח את הדוא"ל ולהגדיל את הסיכויים שלך לקבל את התגובה שאתה מחפש. להלן מספר כללים להכנת שורות נושא:

תשאיר את זה פשוט. שלוש המילים הראשונות הן הנדל"ן החשוב ביותר בשורת הנושא שלך. הימנע מז'רגון ומשפטים ארוכים, ותאר תמיד במדויק על מה האימייל.
היה תמציתי. שמור תמיד על שורות הנושא שלך תחת 50 תווים. חמישים תווים הם הסטנדרט בתעשייה, אך Marketo מצא גם כי שורות נושא הדוא"ל של כ 40 תווים מקבלים את המעורבות הכוללת הטובה ביותר¹.
תהיו אישיים. נמצא כי שורות נושא מותאמות אישית מגדילות את שיעורי הפתיחה ב -29% והן מניבות שיעורי קליקים ושביעות רצון לקוחות עוד יותר. דרך פשוטה להתאים אישית היא לכלול את שמו הפרטי של הנמען.
סקרן קורא. השתמש באלמנטים מבוססי עניין בשורות הנושא שלך כמו רשימות ממוספרות (10 מסיבות שאתה יכול לזרוק בחדר המשותף), אימוג'ים והודעות מפתיעות כדי למשוך אליהם נמענים.

לך קצר ומתוק.
רובנו לא קוראים דוא"ל מילה במילה מלמעלה למטה. אנו פותחים אותו, סורקים אותו למידע חשוב ואז סוגרים אותו. הפוך את הדוא"ל שלך למרתק יותר על ידי שמירה על תמצית העתק שלך, כולל גרפיקה מושכת את העין. שיטות עבודה מומלצות אחרות כוללות:

תחשוב נועז. פרק מידע בכותרות נועזות כך שהקורא יספוג במהירות מידע חשוב. חשוב כיצד תוכל לארגן את פריסת הדוא"ל שלך, כך שהקוראים לא יהיו המומים מגושי טקסט גדולים.
אל תעמיס יתר על המידה. יכול להיות שיש לך הרבה מה לומר, אבל תוכן קצר יכול להיות חזק. ברוב המקרים הדוא"ל שלך יכול לשמש סקירה כללית שמובילה אותם לבלוג, אתר או ערוץ חברתי לפרטים נוספים. זה מאפשר למקבל לקרוא על תנאיו ולצלול עמוק יותר לחומר בו הוא מעוניין.
בחר גרפיקה טובה. אל תפחד לכלול תמונות, קישורים לווידאו, קובצי GIF וצבעים בדוא"ל שלך. אלמנטים אלה יעוררו את העין, יגבירו את עניין הקוראים ויכולים לשפר רגשית את סיפור האימייל שלכם (זכרו, תמונה שווה אלף מילים).

שלח בעקביות.
מנויים אוהבים עקביות ויזרקו אותם אם תשלחו לפי לוח זמנים לא יציב או תתפוצצו עם יותר מדי אימיילים. עייפות דוא"ל עלולה לגרום לביטול המנוי, שלא תוכלו לבטל. להלן מספר שיטות עבודה מומלצות:

אל תשלח יתר על המידה. היה מכוון עם הודעות הדוא"ל שאתה שולח כדי שלא יהיו תכופות מדי, אחרת הנמענים עשויים להתחיל להתעלם מהם. נוהג טוב הוא ליצור תוכנית כתובה לקמפיינים בדוא"ל שלך, כך שתוכל לתזמן אותם אסטרטגית עם מבצעים, אירועים או תאריכים (כלומר, חגים).
איחוד נושאים. בחר את הנושאים שלך בקפידה ונסה לקבוע קצב עקבי להעברת המסרים שלך. שלח ידיעונים שבועיים או חודשיים, למשל, האוספים מספר נושאים במקום אחד.
הזמן מיילים בחוכמה. יכול להיות ששמעת שבימי שלישי וחמישי בבוקר יכול להגדיל את התעריפים הפתוחים³. עם זאת, נתונים קולקטיביים מראים כי זמני השליחה הטובים ביותר משתנים בהתאם לקהל, לתעשייה ולמיקום⁴. ביצוע מבחני A / B ייתן לך תמונה ברורה יותר של זמני שליחה שעובדים עבור הקהל הייחודי שלך.

שלח עם מטרת ביצועים בראש.
תוכל לשפר ללא הרף את הודעות הדוא"ל שלך כאשר יש לך מושג ברור לגבי KPIs שלך (אינדיקטורי ביצועים מרכזיים). דוחות שנוצרו על ידי פלטפורמת שיווק הדוא"ל שלך יכולים לעזור לך לזהות את זמני השליחה היעילים ביותר ולראות באילו סוגי מכשירים הקוראים משתמשים. KPI של דוא"ל יכול גם להראות לך עד כמה אלמנטים שונים של הדוא"ל שלך מהדהדים את הקוראים. כדי להבין את הביצועים של מסע הפרסום שלך, עיין ב:

תעריף פתוח. זה מצביע על מידת היעילות של שורת הנושא והטקסט המקדים שלך לפיתוי הקורא לפתוח את הדוא"ל.
הקפצות קשות ורכות. זה מראה כמה הודעות דוא"ל עברו לכתובת מתה, ולכן עד כמה הרשימה שלך נקייה וכמה טוב המוניטין של השולח שלך.
שיעור קליקים. זה עוזר לך לקבוע עד כמה העיסוק בתוכן הדוא"ל שלך הוא על ידי מדידת התדירות שבה הקוראים "לוחצים" לשלב הבא לנקיטת פעולה.

מעל לכל, תחשוב כמו שוכר.
ברגע שהאימייל שלך מוכן לשלוח, שים את עצמך במקום השוכרים כדי לוודא שזה פשוט הגיוני מבחינתם. שלח את זה לעצמך, קרא את שורת הנושא (בתיבת הדואר הנכנס) ואז פתח ונסה לסרוק את ההודעה. ברגע שיש לך שורת נושא מושכת תשומת לב, הודעה ברורה ועיצוב מרתק, אתה יכול לשלוח בביטחון בידיעה שיצרת דוא"ל שיתקשר עם הקוראים שלך.